Meer dan 20 DAMES-EN HERENMERKEN

In onze winkel Carrouche Fashion streven we ernaar om steeds betaalbare & trendy merken aan te bieden. Daarom nemen we in ons assortiment maar liefst meer dan 20 heel diverse dames-en herenmerken op! Zo vind je zeker iets dat bij jouw eigen stijl past.

Je kiest bij ons altijd uit een gevarieerd aanbod. Zoek je iets dat ongezien nieuw, opvallend en hip is? Of wil je juist een kledingstuk dat straalt in klassieke elegantie? Zowel dames als heren vinden bij Carrouche Fashion hun perfecte kledingstuk.

Kom je van iets verder en maak je er graag een daguitstap van ? Combineer een dagje shoppen bij ons met een bezoek aan de stad Antwerpen. De tram stopt voor onze deur, dus u bent héél snel in deze prachtige stad.  Komt u met de wagen? Dan kan u een bezoek aan onze winkel ook perfect combineren met een bezoek aan het Wijnegem Shoppingcenter., dat ligt op een 10 minuten rijden. 

 

Een klein cadeautje of een grote verwennerij?

 

Wie voor een klein bedrag een leuk cadeautje zoekt, zit bij Carrouche Fashion zeker goed. Maar ook als je jezelf of een geliefde echt in de watten wil leggen, bieden we je exact wat je zoekt. We bieden stuk voor stuk kwaliteitsmerken. Zoek je iets voor een trendy dame? Snuister eens tussen onze fashion brands. 

Op zoek naar een cadeautje, maar je kan niet kiezen? Koop dan een cadeaubon! Deze is zowel geldig in onze winkel als via onze webshop! U kan hem aankopen in onze winkel of online bestellen en onmiddellijk zelf afprinten .