Antwrp (23 producten)

Antwrp is een Belgisch herenmerk opgericht in 2006. Wat je van het herenmerk Antwrp kunt verwachten is een totaallook met een sterke identiteit en sport als rode draad doorheen de collectie. Antwrp kenmerkt zich door grafische elementen en opvallende kleurencombinaties die vaak verwijzen naar den jaren ’70 en ’80. Het resultaat : een mix van cultuur, futurisme en vintage, met een vleugje humor. De truiensweaters, t-shirts en hemden van Antwrp combineren prima met een jeans of chino. Met een denim wordt het allemaal wat meer nonchalant. Met een trui of hemd op een chino, stap je de vergaderzaal zo met stijl binnen. Het aanbod bij Carrouche van Antwrp is heel ruim en gevarieerd. Je kunt heel gemakkelijk binnen het merk als met een ander merk mixen en matchen.

 

WAAROM ZOU U KLEDING VAN ANTWRP ONLINE KOPEN?

Kan uw kledingkast wel een flinke uitbreiding gebruiken? Kleding van ANTWRP in onze winkel kopen of online bestellen is nooit een slechte beslissing. Het team van Carrouche Fashion, gelegen in Merksem, vindt het belangrijk om herenkleding van een zekere kwaliteit en allure aan te bieden in de collectie. ANTWRP kleding valt op door de karakteristieke printjes, prachtige pasvormen voor elke kledingmaat en ademende stoffen die de pluspunten van elk lichaam accentueren. De betaalbaarheid van het merk maakt ANTWRP kleding online bestellen nog meer de moeite waard. 

ZO KUNT U SNEL EN EENVOUDIG KLEDING VAN ANTWRP KOPEN

Iedereen is welkom in onze gastvrije winkel. Toch vinden we het belangrijk om het comfort van een webwinkel aan te bieden aan onze trouwe klanten. Bekijk het aanbod van Carrouche Fashion en vergelijk verschillende artikelen om de juiste keuze te maken. De verschillende betaalopties, gratis verzending vanaf 75 euro, diverse aflevermogelijkheden en klantvriendelijke voorwaarden zorgen voor een totale fashionervaring. Kleding van ANTWRP online bestellen was nog nooit zo eenvoudig! 

BESTEL ONLINE EN GENIET VAN BETAALBARE HERENMODE

Het is geen geheim meer dat wij de best mogelijke service aanbieden wanneer u kledij van ANTWRP wilt kopen. Heeft u een vraag over onze collectie herenmode of wenst u advies over de kleding van ANTWRP? Misschien heeft u hulp nodig met online bestellen? Contacteer ons per e-mail via info@carrouche.be of bel ons gerust even op via +32 646 55 80. U kunt ook ons online contactformulier invullen, dan koppelen wij zo snel mogelijk terug naar u met meer informatie.