WAAR KAN U ONS VINDEN?

Ons adres:

Carrouche Fashion

Bredabaan 510 - 2170 Merksem

03 646 55 80

 

Onze openingsuren:

MA-ZA van 10u tot 18u

Extra open van 12u tot 17u op zondag 2 april, paasmaandag, 1 mei, 18 mei en pinkstermaandag. 

OVER ONS 

 "Carrouche Fashion" is al meer dan 40 jaar een gevestigde waarde in het Antwerpse modelandschap. De winkel werd in 1980 opgericht door Julienne Stynen & Marc Blockx. Op korte tijd is de winkel een echt fenomeen geworden in Merksem en eigenlijk in heel Noord-Antwerpen. 

Zo wisten ook de mensen uit o.a. Schoten, Brasschaat, Ekeren, Kapellen, Schilde, Stabroek, Hoevenen, Sint-Job en Brecht als snel de weg te vinden naar onze shop. 

In 2005 kwam ikzelf, Veronique Blockx, mee in de zaak en heb geleidelijk aan de winkel overgenomen. Naast de winkel zijn we toen ook met onze sociale media en webshop gestart. Hierdoor zijn we ondertussen bekend geworden in héél Vlaanderen en zelfs tot over de grens in Nederland.  

Dagelijks posten we op onze Facebook en Instagram pagina de laatste nieuwigheden met de link erbij naar onze webshop. We hebben ondertussen een 40 000 volgers op facebook en proberen jullie daar ook dagelijks te verrassen met leuke nieuwigheden.

Zowel in onze winkel als online, staan we bekend voor onze goede service (zowel tijdens het shoppen als na de verkoop). Wij willen voor al onze klanten het shoppen zo aangenaam mogelijk maken en zorgen dat jullie ook fan worden van Carrouche!

We kiezen er héél bewust voor om zowel dames-als herenkleding te verkopen, zodat jullie gezellig samen kunnen komen shoppen! 

damesmerken:  K-design, Vila, Terra di siena, Esqualo, Tramontana, Geisha, Para Mi, Red button, Pieces, Rino&Pelle , ....

herenmerken: PME legend, Petrol, No Excess, Antwrp, Becks, Black Bananas
 

ONZE KLANTENKAART

 

Om al onze klanten te belonen werken we met

10% klantenkaart

Na iedere aankoop van de nieuwe collectie, ontvangt u steeds 10% van uw aankoopbedrag als shoptegoed voor uw volgende aankoop.

Deze korting is steeds een jaar geldig en is automatisch aan uw account gekoppeld. 

Zowel in onze winkel als online wordt deze korting automatisch bij het betalen verrekend op uw volgende aankoop.