Pieces (25 producten)

Pieces zorgt elk seizoen opnieuw voor moderne, simple en ready-to-wear collecties waarmee elke vrouw haar eigen stijl kan neerzetten.

De items in de collectie zijn altijd gebaseerd op de nieuwste trends zodat jouw look altijd up-to-date blijft. Kortom, van deze items wordt echt elke vrouw blij!

Het merk bestaat van XS tot XL. ZIet u bij het artikel de afkorting NOOS staan (=never out of stock) dan wil dit zeggen dat we het kunnen bijbestellen voor u. 

WAAROM ZOU U KLEDING VAN PIECES ONLINE KOPEN?

Kan uw kledingkast wel een flinke uitbreiding gebruiken? Kleding van PIECES in onze winkel kopen of online bestellen is nooit een slechte beslissing. Het team van Carrouche Fashion, gelegen in Merksem, vindt het belangrijk om dameskleding van een zekere kwaliteit en allure aan te bieden in de collectie. PIECES kleding valt op door de karakteristieke printjes, prachtige pasvormen voor elke kledingmaat en ademende stoffen die de pluspunten van elk lichaam accentueren. De betaalbaarheid van het merk maakt PIECES kleding online bestellen nog meer de moeite waard. Heeft u nood aan outfitinspiratie voor een dag naar kantoor of een uitje met vriendinnen gepland? Vrouwelijke jurken van PIECES, leuke tops en stoere jasjes komen elk jaar terug in de collectie dameskleding van PIECES, die u bij ons online kunt bestellen of fysiek kunt kopen.

ZO KUNT U SNEL EN EENVOUDIG KLEDING VAN PIECES KOPEN

Iedereen is welkom in onze gastvrije winkel. Toch vinden we het belangrijk om het comfort van een webwinkel aan te bieden aan onze trouwe klanten. Bekijk het aanbod van Carrouche Fashion en vergelijk verschillende artikelen om de juiste keuze te maken. De verschillende betaalopties, gratis verzending vanaf 75 euro, diverse aflevermogelijkheden en klantvriendelijke voorwaarden zorgen voor een totale fashionervaring. Kleding van PIECES online bestellen was nog nooit zo eenvoudig! 

BESTEL ONLINE EN GENIET VAN BETAALBARE DAMESMODE

Het is geen geheim meer dat wij de best mogelijke service aanbieden wanneer u kledij van PIECES wilt kopen. Heeft u een vraag over onze collectie damesmode of wenst u advies over de kleding van PIECES? Misschien heeft u hulp nodig met online bestellen? Contacteer ons per e-mail via info@carrouche.be of bel ons gerust even op via +32 646 55 80. U kunt ook ons online contactformulier invullen, dan koppelen wij zo snel mogelijk terug naar u met meer informatie.