Sports-inspired streetstyle transformeren naar een wereldwijd begrip, dat is de visie van BLACK BANANAS. Door kenmerkende sport-design elementen te combineren met onze kennis van de streetwear culture, creëren we een wereldwijde revolutie in de BLACK BANANAS community. Geïnspireerd door onze kernwaarden, transformatie en innovatie, kwam het welbekende logo ‘The Convoy Monkey’ tot leven. Het versterkt BLACK BANANAS waar het voor staat: ‘zelfverzekerdheid, kracht en leiderschap’.

Ons doel is de nieuwe generaties te blijven inspireren en te activeren met ons verhaal. ‘Ontwikkelen en groeien in je eigen kracht’ terwijl je onze innovatieve ontwerpen draagt. In premium stoffen met unieke design elementen transformeer jij jezelf en ontwikkel je mee met onze innovaties. The next generation can do anything.


Black Bananas (19 producten)

WAAROM ZOU U KLEDING VAN PME LEGEND ONLINE KOPEN?

Kan uw kledingkast wel een flinke uitbreiding gebruiken? Kleding van PME LEGEND in onze winkel kopen of online bestellen is nooit een slechte beslissing. Het team van Carrouche Fashion, gelegen in Merksem, vindt het belangrijk om herenkleding van een zekere kwaliteit en allure aan te bieden in de collectie. PME KLEDING kleding valt op door de karakteristieke printjes, prachtige pasvormen voor elke kledingmaat en ademende stoffen die de pluspunten van elk lichaam accentueren. De betaalbaarheid van het merk maakt PME LEGEND kleding online bestellen nog meer de moeite waard. 

ZO KUNT U SNEL EN EENVOUDIG KLEDING VAN PME LEGEND KOPEN

Iedereen is welkom in onze gastvrije winkel. Toch vinden we het belangrijk om het comfort van een webwinkel aan te bieden aan onze trouwe klanten. Bekijk het aanbod van Carrouche Fashion en vergelijk verschillende artikelen om de juiste keuze te maken. De verschillende betaalopties, gratis verzending vanaf 75 euro, diverse aflevermogelijkheden en klantvriendelijke voorwaarden zorgen voor een totale fashionervaring. Kleding van PME LEGEND online bestellen was nog nooit zo eenvoudig! 

BESTEL ONLINE EN GENIET VAN BETAALBARE DAMESMODE

Het is geen geheim meer dat wij de best mogelijke service aanbieden wanneer u kledij van PME LEGEND wilt kopen. Heeft u een vraag over onze collectie herenmode of wenst u advies over de kleding van PME LEGEND? Misschien heeft u hulp nodig met online bestellen? Contacteer ons per e-mail via info@carrouche.be of bel ons gerust even op via +32 646 55 80. U kunt ook ons online contactformulier invullen, dan koppelen wij zo snel mogelijk terug naar u met meer informatie.