Black&Gold (45 producten)

Black and gold is een belgisch modemerk dat zich focust op luxueuze armbanden en kledij. het merk werd opgericht door 2 beste vrienden, nicolas en maxim, die beiden streven naar exclusiviteit. Ze werden door het reizen heen zo verliefd op latijns-amerika, dat de regio als het ware een muze is geworden. Geïnspireerd door de mexicaanse traditie die de doden eert en viert, gebruiken ze doodskoppen als weerspiegeling van liefde & geluk. Het werd dan ook het kenmerkend aspect van black & gold. details en superieure kwaliteit, alsook het feit dat je jezelf volledig kan uitdrukken: daar staat black & gold voor!

 

WAAROM ZOU U KLEDING VAN BLACK & GOLD ONLINE KOPEN?

Kan uw kledingkast wel een flinke uitbreiding gebruiken? Kleding van BLACK & GOLD in onze winkel kopen of online bestellen is nooit een slechte beslissing. Het team van Carrouche Fashion, gelegen in Merksem, vindt het belangrijk om herenkleding van een zekere kwaliteit en allure aan te bieden in de collectie. BLACK & GOLD kleding valt op door de karakteristieke printjes, prachtige pasvormen voor elke kledingmaat en ademende stoffen die de pluspunten van elk lichaam accentueren. De betaalbaarheid van het merk maakt BLACK & GOLD  kleding online bestellen nog meer de moeite waard. 

ZO KUNT U SNEL EN EENVOUDIG KLEDING VAN BLACK & GOLD KOPEN

Iedereen is welkom in onze gastvrije winkel. Toch vinden we het belangrijk om het comfort van een webwinkel aan te bieden aan onze trouwe klanten. Bekijk het aanbod van Carrouche Fashion en vergelijk verschillende artikelen om de juiste keuze te maken. De verschillende betaalopties, gratis verzending vanaf 75 euro, diverse aflevermogelijkheden en klantvriendelijke voorwaarden zorgen voor een totale fashionervaring. Kleding van BLACK & GOLD online bestellen was nog nooit zo eenvoudig! 

BESTEL ONLINE EN GENIET VAN BETAALBARE HERENMODE

Het is geen geheim meer dat wij de best mogelijke service aanbieden wanneer u kledij van BLACK & GOLD wilt kopen. Heeft u een vraag over onze collectie herenmode of wenst u advies over de kleding van BLACK & GOLD? Misschien heeft u hulp nodig met online bestellen? Contacteer ons per e-mail via info@carrouche.be of bel ons gerust even op via +32 646 55 80. U kunt ook ons online contactformulier invullen, dan koppelen wij zo snel mogelijk terug naar u met meer informatie.